top of page
En kajakroer padler sin kajak i Nakskov Fjord

Udforsk Nakskovfjorden I kajak

Lej en kajak og udforsk Nakskov Fjord! Vores beliggenhed i Hestehoved er det perfekte udgangspunkt for dette. Stedet er nemt og sikkert, fordi du aldrig er langt fra den nærmeste kyst, der er ingen store bølger, og vandet er ofte lavt. Har du spørgsmål til kajak, så kontakt os endelig! Du kan altid maile os eller bare ringe til os.  Længere nede på siden finder du også svar på ofte stillede spørgsmål om Kajak,

som måske kan hjælpe dig.

Kajakroer sidder i kajakken foran anløbsbroen ved Hestehovedet.JPG

kajakudlejning

Lej en kajak hos os og tag på padletur til de mange øer i fjorden. Vi antager, at du allerede har styr på det grundlæggende i kajaksejlads.

 

Du kan leje en kajak for en halv dag, en hel dag eller i flere dage. Af sikkerhedsmæssige årsager lejer vi vores siddekajakker uden sprayskirt.

 

Prisen inkluderer:

 • Kajak

 • pagaij

 • redningsvest

Kajakudlejning priser per person:

 • 1/2 dag (4t): 300 DKK*

 •   1 dag  (8t): 450 DKK​*

Bemærk: Da kajaksejlads er en vejrafhængig sport, vil vi kontakte dig efter din reservation for at bekræfte den, afhængig af verjet.

Har du stadig brug for tips til din kajaktur? Kontakt os - vi hjælper dig gerne med at planlægge din rute.

På vores Kajak kursus får du en grundlæggende undervisning i Kajak. Du lærer de vigtigste padleteknikker og hvad der er vigtigt, hvis du vil ud at padle i Nakskov Fjord.

Vi anbefaler kurset, hvis du ønsker at leje en kajak, men ikke har erfaring med at padle. 

 

Kursets varighed

 • 90 minutter

 

Kursusprisen inkluderer:

 • Kajak

 • pagaij

 • redningsvest

 • våddragt

 • Højst tre deltagere pr kursusgruppe

Kajak kursus pris pr person: 400 DKK*

Bemærk: Da kajaksejlads er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i kurset, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for dit kursus (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

*Kursusprisen skal betales ved booking. Hvis du gerne vil sende os en uforpligtende bookingforespørgsel, bedes du bruge knappen "Forespørgsel".

Kajak_Kursus.JPG
360 graders foto af to kajakroere i Nakskov Fjord.JPG

Kajaktur

Oplev Nakskov Fjord, dens mange øer og smukke natur sammen med os! Vi arrangerer kajakture afhængigt af vejret og efterspørgslen.

 

Disse sidste tre timer og henvender sig til folk, der har mestret det grundlæggende i kajaksejlads.

 

Prisen inkluderer:

 • Kajak

 • Pagaij

 • Opdriftsvest

 • Turguide

 • Masser af naturoplevelser ;).

 • Af sikkerhedsmæssige årsager lejer vi vores siddekajakker uden sprayskirt.

 

Kajak-Tur pris pr person: 700 DKK*

Bemærk: Da kajaksejlads er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i turen, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for dit tur (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

*35%. af Turprisen skal betales ved booking. Hvis du gerne vil sende os en uforpligtende bookingforespørgsel, bedes du bruge knappen "Forespørgsel".

Har du Brug for Hjelp?

Er du i tvivl om, hvilket kajak-tilbud der passer til dig?

 

Vi hjælper dig gerne!

skriv en mail til os

info@surfschool-lolland.com

eller bare ring til os

+45 50 33 12 99

Kajakvandring i Naturlandet

Shelterplads på Lolland

Øerne Lolland og Falster i Danmark er ideelle til kajaksejlads. Du kan finde ruteinformation og overnatningsmuligheder på Naturlandet Lolland Falsters hjemmeside

 

Du finder også placeringen af Naturlandet shelters, som du nemt kan booke online ved hjælp af Naturlandet-appen. Så du kan overnatte midt i naturen uden en masse bagage.

Har du flere spørgsmål om kajak i Nakskov Fjord eller vores Kajak tilbud? Så kontakt os - Vi ser frem til at høre fra dig!

Q+A

Ofte stillede spørgsmål om kajak:

Hvilke kajakker kan jeg leje?

Du kan leje en enkelt havkajak eller en dobbelt kajak hos os. Vores havkajakker er meget stabile og højkvalitets kajakker fra Prijon. Enkeltkajakkerne er af typen Prijon CL430 og dobbeltkajakken er af typen Prijon CL470.

Hvilket tilbehør er inkluderet i kajaklejen?

Lejer du en kajak hos os, får du en pagaj samt en leash, en redningsvest, og en lænsepumpe til din kajak. Hvis det er nødvendigt, kan du også leje en våddragt hos os. Bemærk venligst, at vi af sikkerhedsmæssige årsager lejer vores siddekajakker uden sprayskirt.

Fra hvilken alder kan børn leje en kajak?

Vi anbefaler, at et barn kun lejer en kajak til en længere tur i følge med en voksen. Når vi registrerer en mindreårig, har vi også brug for underskrift fra en værge. Små børn får den bedste oplevelse sammen med en voksen i vores dobbeltkajak.

Skal jeg vide, hvordan man sejler i kajak for at leje en kajak?

Nakskov Fjord er et meget begyndervenligt område. Vandet er lavt næsten overalt, og du er altid tæt på kysten. Du bør dog kende det grundlæggende i kajakpaddling, før du lejer en kajak hos os. Du kan lære det grundlæggende på vores kajak-introkursus.

Hvad går kajak-introkurset til?

Formålet med vores kajak-introkursus er at give dig det sikkerhedsmæssige grundlæggende, du skal bruge for at manøvrere en kajak sikkert i Nakskov Fjord. Så hvis du ikke har tidligere erfaring med kajak, anbefaler vi, at du deltager i et kajakintrokursus, inden du lejer en kajak hos os.

Hvilket tøj har jeg bedst på til kajakpaddling?

Alt efter vejret er det bedst at tage forskellige lag af tøj på til kajakpaddling (løgteknik). Da der altid er sprøjtende vand, er en vandtæt jakke en god måde at afslutte på. Neoprensko er bedst til dine fødder, men du kan også bruge lette sneakers, ideelt set uden snørebånd. Når du sejler i kajak, skal du huske på, at vejret altid kan skifte, eller du kan blive våd utilsigtet, derfor er det bedre at tage for meget end for lidt tøj med på en længere tur.

bottom of page