top of page
Katamaran sejler med kursusdeltagere i Nakskov Fjord.

Katamaran sejlads

Lær at sejle katamaran på vores sejlerkursus eller tag med på en sejltur i Nakskov Fjord og nyd den uspolerede natur med de mange øer, som kun kan nås med båd. Området omkring vores center i Hestehovedet er et sejlerparadis, især for både med lav dybgang og derfor perfekt til katamaransejlads. Hvis du har spørgsmål om katamaransejlads, vores kurser eller vores sejlture,kontakt os! Længere nede på siden finder du også svar på ofte stillede spørgsmål om katamaransejlads, som måske kan hjælpe dig.

 Kursusdeltagere rigger en katamaran til kurset.

Katamaran sejlKursus

På vores katamaran-sejlkursus kan du lære at sejle som nybegynder eller forbedre dine eksisterende sejlerfærdigheder, afhængigt af din personlige tidligere erfaring.

 

Katamarankurset foregår enten som et privat kursus eller som et gruppekursus med maksimalt to deltagere pr. instruktør.

Varighed af kursus:

 • 2 timer

Prisen inkluderer: 

 • katamaran udstyr

 • vanddragt

 • redningsvest

 • instruktør

Kursuspriser:

 • privatkursus: 1400 DKK* pr. 2 timer

 • kursus med 2 personer: 1600 DKK* (800 kr pr. person) pr. 2 timer

Bemærk: Da katamaran sejlads er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i kurset, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for dit kursus (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

* 35 % af kursusprisen skal betales som depositum ved booking. Hvis du ønsker at sende os en uforpligtende booking, bedes du bruge knappen „forespørgsel“.

Tag med på en sejltur gennem Nakskov Fjord og oplev steder, som du kun kan nå med båd. Turen starter i Hestehovedet, og afhængigt af vind og vejr sejler vi ud til de små øer i fjorden og nyder friheden ved at katamaransejle. Det er ikke nødvendigt at have sejlerfaring for at deltage i turen.

 

Turens varighed

 • 2 timer

 

Turprisen inkluderer:

 • Katamaran udstyr

 • vaddragt

 • redningsvest

 • tur-guide

Pris for sejltur (maks. 2 - 3 deltagere) :

 • 1200 DKK for 2 timer

Bemærk: Da katamaran sejlads er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i turen, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for din tur (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

* 35 % af turprisen skal betales som depositum ved booking. Hvis du ønsker at sende os en uforpligtende booking, bedes du bruge knappen „forespørgsel“.

Katamaran sejler i Nakskov Fjord.

Har du Brug for Hjelp?

Er du i tvivl om, hvilket katamaran-tilbud der passer til dig?

 

Vi hjælper dig gerne!

skriv en mail til os

info@surfschool-lolland.com

eller bare ring til os

+45 50 33 12 99

Ofte stillede spørgsmål om katamaransejlads

Hvilke fordele tilbyder sejlads af en katamaran i forhold til andre bådtyper i Nakskov Fjord?

Sejlads af en katamaran er særligt fordelagtig i Nakskov Fjord, da vanddybden her ofte er meget lav, og en katamaran har mindre dybgang end andre sejlbåde. Dette gør det muligt for katamaraner at navigere lettere gennem lavt vand, hvilket giver en problemfri og sikker sejloplevelse.

Hvem kan lære at sejle katamaran?

I princippet kan alle med en moderat kondition lære at sejle katamaran. En forudsætning er, at kursusdeltageren skal kunne svømme. Børn fra 8 år kan deltage i kurset i følgeskab med en værge.

Hvad er de bedste sejlruter for katamaraner i Nakskov Fjord, og hvilke seværdigheder er der?

Nakskov Fjord byder med sine mange øer på masser af muligheder for at opdage nye steder. Det er værd at tage på sejltur til den lille ø Slotø eller endnu længere til øen Enehøje. 

Hvilket udstyr har jeg brug for at deltage i katamarankurset i jeres vandsportscenter i Nakskov Fjord?

Når du tilmelder dig til vores katamarankurset, får du alt det nødvendige udstyr stillet til rådighed af os, såsom en neopren dragt, en redningsvest og sejludstyr. Alt hvad du selv skal medbringe er badetøj, et håndklæde og tilstrækkelig solbeskyttelse (solsbriller, hovedbeklædning, solcreme). 

Kan jeg også sejle andre både, efter at have taget en katamaran-sejlkursus?

De grundlæggende sejlprincipper, du lærer i en katamaran-sejlkursus, kan nemt overføres til andre typer sejlbåde. Det er dog vigtigt at bemærke, at hver båd har sine egne særegenheder, såsom kæntringsstabilitet, hastighed og manøvredygtighed.

bottom of page