top of page
En stand up padler padler ind i solnedgangen

Stand Up Paddling - Oplev Østersøen

Stand-Up Paddling bliver mere og mere populært. Det er ikke så mærkeligt, for nеr du lærer sporten at kende, gør du hurtige fremskridt og kan normalt bevæge dig selvstændigt rundt med dit paddleboard efter kort tid. Hos os kan du leje en SUP, lære det grundlæggende i sporten på et kursus og deltage i en guidet tur i Nakskov Fjord. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Længere nede på siden finder du også svar på ofte stillede spørgsmål om SUP, som måske kan hjælpe dig. 

SUP Kursus
SUP kursus starter ved Hestehovedet strand.

På vores SUP kursus får du en grundlæggende undervisning i Stand-Up-Paddling. I små træningsgrupper, sørger vores erfarne undervisere for at du hurtigt kan bevæge sig selvstændigt og sikkert rundt med din SUP.

Vi anbefaler kurset, hvis du leder efter en guidet introduktion til paddleboarding, eller hvis du vil finde ud af, om SUP er den rigtige sport for dig.

 

Kursets varighed

 • 90 minutter

 

Kursusprisen inkluderer:

 • SUP board

 • paddle

 • redningsvest

 • våddragt

SUP kursus pris pr person:

 • 350 DKK *

Bemærk: Da Stand Up Paddling er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i kurset, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for dit kursus (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

*Kursusprisen skal betales på bookingtidspunktet. Hvis du gerne vil sende os en uforpligtende bookingforespørgsel, bedes du bruge knappen "Forespørgsel".

SUP Leje

SUP leje

Hvis du allerede har erfaring med stand-up padling, kan du leje en SUP hos os og udforske vores bugt selvstændigt.

 

Kig enten forbi spontant eller reserver en SUP online på forhånd!

 

Prisen inkluderer:

 • SUP board

 • padle

 • redningsvest

Pris pr person pr timen

 • 150 DKK

BemærkDa SUP er en vejrafhængig sport, vil vi kontakte dig efter din reservation for at bekræfte den, afhængigt af vejr

Stand Up Paddler padler en tur i Nakskov Fjord.
Tre personer står på Slotø strand med deres Stand Up Paddle Boards under en SUP-tur i Nakskov Fjord.

SUP-Tur

Afhængig af vejret og efterspørgslen arrangerer vi SUP-ture flere gange om ugen og udforsker Nakskov Fjord, hvor man kan se dens utallige øer.

 

For at kunne deltage i rundvisningen skal du have grundlæggende viden om SUPing, som du kan lære på vores SUP kursus.

Varighed:

 • at. 3 timer

 

Prisen inkluderer:

 • SUP Board

 • Paddle

 • Våddragt (valgfrit)

 • Redningsvest

 • guide

SUP Tur pris pr person: 700 DKK*

Bemærk: Da Stand Up Paddling er en vejrafhængig sport, bedes du angive en periode, hvor du gerne vil deltage i kurset, når du booker. Vi kontakter dig med det nøjagtige starttidspunkt for dit kursus (dag og tid), så snart din booking er blevet bekræftet. 

 

* 35% af turprisen skal betales ved booking. Hvis du gerne vil sende os en uforpligtende bookingforespørgsel, bedes du bruge knappen "Forespørgsel".

XXl Paddleboard

Lej en XXL SUP og oplev en særlig gruppeaktivitet!

XXL Paddleboard er et kæmpe paddleboard, som 10 - 15 personer kan sejle på samtidig - sjov for hele familien eller til gruppearrangementer / polterabender.

 

Ingen forudgående viden er nødvendig for at leje XXL SUP. I vil modtage en introduktion fra os, og så er det tid til at prøve XXL paddleboardet ;).

 

Varighed:

 • 3 timer

 

Prisen inkluderer:

 • XXL SUP Board

 • en pagaj per person

 • Våddragter (valgfrit, afhængigt af vejret)

 • Redningsveste

 • introduktion

3h XXL Paddleboard leje (3h) pris :

 • 1500 DKK

XXL_SUP_Group_Event_2_edited.png

Har du Brug for Hjelp?

Er du i tvivl om, hvilket SUP-tilbud der passer til dig?

 

Vi hjælper dig gerne!

skriv en mail til os

info@surfschool-lolland.com

eller bare ring til os

+45 50 33 12 99

Ofte stillede spørgsmål om Stand Up Padling:

Hvad er Stand-Up-Padling

Stand Up Paddling, eller "SUP" for kort, er en vandsport, der er meget populær på grund af dens lette tilgængelighed. Med SUP padler du stående på et stort bræt, der har samme form som et surfbræt.

 

Kan jeg leje en SUP som nybegynder?

Vi tilbyder vores SUP-udlejning til folk, der har grundlæggende viden om SUP. Du behøver ikke at være professionel til padleboarding for at leje et SUP-bræt hos os, da området omkring vores spot næsten ikke udgør nogen farer: vandet er lavt næsten overalt, og der er kun små til mellemhøje bølger.

 

Er der en minimumsalder for SUP?

Børn skal kunne svømme og være høje nok til at manøvrere det ret omfangsrige SUP-bræt på egen hånd. Men der er altid mulighed for, at en voksen kan padle sammen med et barn pе et SUP-bræt.

 

Kan alle lære SUP?

SUP er en sport, som alle med et moderat niveau af kondition og lidt tålmodighed kan lære. Balance er ofte vanskelig i starten, men erfaringen har vist, at denne evne forbedres meget hurtigt med træning. I øvrigt: SUPing er en fantastisk træning for kropsspændinger, fordi den primært udfordrer kernemuskulaturen.

 

Hvilket udstyr skal jeg bruge til SUP?

Til SUP skal du bruge et SUP-bræt og en pagaj. Derudover er det obligatorisk at bære flydevest hos os. Afhængig af vand- og lufttemperaturen kan en vеddragt og eventuelt neoprensko være nyttige. Om sommeren er badetøj normalt tilstrækkeligt til SUP, men du bør overveje en Lycra-skjorte, solcreme og en hat for tilstrækkelig solbeskyttelse.

Hvor lang tid tager det at lære at SUP Paddle?

Stand Up Paddling er relativt let at lære. Det afhænger af de individuelle færdigheder kan det tage forskellig tid, før du sikkert kan udføre forskellige manøvrer med SUP'en, mens du står. Vores område i Hestehoved i Nakskov Fjord er det ideelle sted at dyrke SUP og opnå hurtig læringssucces på grund af dets nemme og sikre forhold.

Har du flere spørgsmål om stand-up padling eller vores SUP tilbud? Så kontakt os - Vi ser frem til at høre fra dig!

bottom of page