top of page
Hestehovedet_Pier_klein.jpg

Vandsportsstedet Hestehovedet

Vores vandsportsstation på Hestehovedet strand byder på fantastiske forhold for vandsport. Her finder du et stort lavvandet område, fladt vand, konstant vind og mange små øer at udforske. Hestehovedet ligger midt i Nakskov Fjord på Lolland.

Du finder os direkte under Restaurant Fjorden.

Spot information

Spotinformation_Hestehovedet_edited.png

Hestehovedet strand er opdelt i nordlige og sydlige dele af en lang badebro.

 

Vi anbefaler den nordlige del som vandsportsområde, da der er færre badende her. Der kan du sætte dit vandsportsudstyr op og gå direkte ud på vandet. Det er også her vores kitesurfing og SUP kurser finder sted.

 

Der er flere forskellige påstigningssteder for kajakroer ved Nakskov Sejlklub syd for havnen, på østsiden af havnen og ved Hestehovedet Strand.Den sydlige del af stranden i Hestehovedet er badestranden, hvor primært svømmere og badegæster opholder sig.

 

Parkering er tilgængelig ved Restaurant Fjorden.

 

Hestehovedet er et populært udflugtsmål i regionen og byder på alt hvad du behøver til en hyggelig dag ved havet: Her finder du Restaurant Fjorden, en moderne legeplads, en campingplads med snackbar, kiosk og minigolfbane, badebro med sauna og meget mere.

Ved Nakskov fjord er lavvandet og de mange små øer i fjorden forhindrer store bølger – idelle forhold for vandsport af enhver art.

 

Til windsurfing og kitesurfing fungerer stedet bedst i SW-W-NW vindretninger. Har du brug for information om de aktuelle vind- og vejrforhold, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid!

vindudsigt

Den aktuelle Windy vindudsigt for Hestehovedet

Nakskov Fjord Naturpark

Nakskov Fjord Naturpark er Danmarks fjord med flest øer. Her kan du opdage og opleve en unik natur. Du kan finde mere information om Nakskov Fjord på Visit Lolland Falster hjemmeside eller på Naturlandet.

 

Nakskov Fjord-regionen er en del af Natura 2000-områderne. Mange øer og Albuen-lagunen er naturreservater. Adgang og vandsport er begrænset her til tider for at beskytte områderne i fuglesæsonen. Du kan læse mere om reglerne her.

Hvis du leder efter en overnatning i denne unikke region, sе tjek Albuen Strand Camping.

 

Du kan downloade en spotbeskrivelse af surfstedet Albuen her.

Har du brug for mere information om vandsport i Nakskov Fjord og på Spot Hestehovedet, kan du altid kontakte os!

bottom of page